ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & GROOMING

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΚΡΩΝ

Φροντίδα άκρων

«ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ», ΕΛΕΓΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ, ΟΝΤΩΣ, ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΤΕΡΑ, ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΟΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.

Το κλισέ ότι οι γυναίκες κοιτούν πρώτα απ΄ όλα τα παπούτσια ενός άντρα δεν μας βρίσκει σύμφωνους. Στο DON πιστεύουμε ακράδαντα πως γυναίκες (και άντρες) δίνουν ουσιαστική σημασία στα περιποιημένα χέρια.


Τα φροντισμένα χέρια και τα καθαρά, καλοσχηματισμένα νύχια καλωσορίζουν την ανθρώπινη επαφή και αποτελούν δείγμα ευγένειας και σεβασμού προς τον εαυτό μας και τους άλλους. Manicure, λοιπόν, από τις λατινικές λέξεις «manus» («χέρι») και «cura», που σημαίνει φροντίδα. Μανικιούρ, απαραίτητη πλέον συνήθεια η περιποίηση νυχιών και επωνυχίων (τα γνωστά μας «πετσάκια») για λόγους αισθητικής, καθώς και υγείας, μια και τα επωνύχια αποτελούν σύστημα προστασίας από μολύνσεις. Το συστηματικό μανικιούρ συμβάλλει ακόμα στο να σταματήσει η ενοχλητική, αντιαισθητική ονυχοφαγία, η πιο διαδεδομένη ανθρώπινη νευρική συνήθεια.

Όπως πρέπει να προσέχουμε τα πολύτιμα χέρια μας, έτσι και τα πόδια μας. 26 οστά, 33 αρθρώσεις και περισσότεροι από 100 μυς, τένοντες και σύνδεσμοι. Αυτό το πολύπλοκο σύστημα συνθέτει το ανθρώπινο πόδι, το οποίο, παρά τον εξαιρετικά σημαντικό του ρόλο, ξεχνάμε να φροντίσουμε όσο τα άλλα μέρη του σώματός μας.

Το πεντικιούρ (pedicure) το έχουμε συνδυάσει με τους καλοκαιρινούς μήνες, τις σαγιονάρες, την ξυπολυσιά. Είναι όμως απαραίτητο εργαλείο για την καλή υγεία και την ευεξία των πολύτιμων ποδιών μας όλο το χρόνο. Ας αναλογιστούμε πόση «κλεισούρα» υπομένουν τα πόδια μας τους χειμερινούς μήνες: παπούτσια, κάλτσες, άθληση, ιδρώτας. Η περιποίησή τους προλαμβάνει και διορθώνει την κακοσμία και άλλα ποικίλα προβλήματα όπως κάλους, σκληρύνσεις, δυσμορφίες και παθήσεις των νυχιών και μυκητιάσεις.

Στο DON προσφέρουμε ολοκληρωμένες θεραπείες διάρκειας 45 λεπτών για τη φροντίδα των άκρων, της επιδερμίδας και των νυχιών. Σε αποκλειστική συνεργασία με την ΕLEMIS, την πρωτοπόρα, πολυτελή βρετανική μάρκα περιποίησης δέρματος, έχουμε δημιουργήσει τις υπηρεσίες DON manicure/pedicure. Καινοτόμες φόρμουλες και ισχυρά βιολογικά συστατικά δρουν άμεσα, ενώ οι εξειδικευμένες αισθητικοί μας θα σας παρέχουν και απλές συμβουλές για το σπίτι μετά την περιποίηση. Κάθε πεντικιούρ στο DON τελειώνει με μασάζ στα πόδια, για ξεκούραση, χαλάρωση και ευφορία.
Σας προσκαλούμε στο DON για να ανακαλύψετε πως η υγεία και η ομορφιά ξεκινούν από τα άκρα