ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & GROOMING

Η ΤΑΣΗ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΡΕΤΡΟ

Η τάση Μοντέρνο Ρετρό

ΤΟ ΡΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ VINTAGE ΕΙΝΑΙ ΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΡΙΚΗ ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΤΡΙΚΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ.

Το «παλιομοδίτικο» και το στιλ των μπαμπάδων μας σταμάτησε να είναι βαρετό και στο προσκήνιο ήρθαν στοιχεία από το rock ‘n’ roll, αλλά και ακόμα πιο μακριά στο χρόνο, από την εποχή της αμερικάνικης ποτοαπαγόρευσης και των θρυλικών Νεοϋορκέζων γκάνγκστερ.


Χωρίστρα, όγκος στην φράντζα, ατίθασο σγουρό ή slicked back μαλλί, πολύ έντονα ξυρισμένα πλαϊνά σε high fade ή low fade με ξυράφι ή μηχανή: πολλές επιρροές, πολλές ιδέες, πολλές τεχνοτροπίες. Φέτος όμως τα πράγματα φαίνονται να αλλάζουν ριζικά, για άλλη μια φορά.

Οι εβδομάδες μόδας ανά τον πλανήτη, όπως αυτή της Νέας Υόρκης, και οι διασημότεροι οίκοι, προτείνουν κουρέματα με πιο «γεμάτα» και πιο μακριά μαλλιά, επιμελώς ατημέλητα και όχι τόσο στιλιζαρισμένα. Το ύφος μεταλλάσσεται σε κάτι πιο μποέμ και ανεπιτήδευτο από πριν, σχεδόν δίνοντας την εντύπωση ότι έχουμε ξεχάσει πότε έγινε η τελευταία μας επίσκεψη στο barber shop.

Η ομάδα του DON Barber & Groom, η οποία παρακολουθεί σταθερά τις προσταγές της κάθε εποχής, είναι άρτια εκπαιδευμένη ώστε να υποστηρίξει αυτούς που τους ταιριάζει η φρέσκια αυτή τάση κι είναι έτοιμοι για πιο μακριά μαλλιά. Στόχος μας είναι να κατανοήσουμε το προσωπικό στιλ του κάθε πελάτη μας, καθώς και τις απαιτήσεις του τριχωτού του (φύτρωση, πυκνότητα κλπ), ώστε να διευκολύνουμε την περίοδο μετάβασης και τα μαλλιά να μακρύνουν με σωστό σχήμα και τρόπο. Με το κατάλληλο κούρεμα και προϊόντα, καθώς και με τις συμβουλές μας, θα επιτύχετε το τέλειο αποτέλεσμα και στο σπίτι.