ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & GROOMING

ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ!

Απλά και όμορφα!

Κατά γενική ομολογία εμείς οι άντρες δεν διαθέτουμε ιδιαίτερα πολύ χρόνο για την περιποίησή μας. Είτε γιατί πιστεύουμε ότι απαιτείται πραγματικά πολύς χρόνος, είτε γιατί τα βαριόμαστε όλα αυτά, είτε γιατί νιώθουμε ότι αν ασχοληθούμε λίγο παραπάνω με την περιποίησή μας μπορεί να «απειληθεί» η αρρενωπότητά μας, είτε γιατί νιώθουμε «χαμένοι» μπροστά σε ένα σωρό μπουκαλάκια που απλά δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε.

Αρχικά καλό είναι να χαλαρώσουμε λίγο με το κεφάλαιο «αντρική περιποίηση» και να προσφέρουμε στο σώμα μας, την επιδερμίδα μας, τα γένια μας και στα μαλλιά μας αυτά που πραγματικά έχουν ανάγκη, επιλέγοντας τα προϊόντα εκείνα που πραγματικά θα τους κάνουν καλό χωρίς να ξοδεύουμε πολύ χρόνο ή χρήμα.

Σκεφτείτε ένα shower gel που την ίδια στιγμή κάνει και απολέπιση στην επιδερμίδα του σώματός σας… μία κρέμα ξυρίσματος που μπορεί να λειτουργήσει και ως ήπιο καθαριστικό του προσώπου σας… μία κρέμα φορμαρίσματος που παράλληλα θρέφει την τρίχα και την προστατεύει από τις «απειλές» του περιβάλλοντος.

Σκεφτείτε πόσο απλό και όμορφο θα ήταν αν όλα αυτά τα προϊόντα ανήκαν στην ίδια σειρά προϊόντων αντρικής περιποίησης με διακριτικά -κοινά ή «συμβατά» μεταξύ τους- αρώματα και με φυσικά συστατικά, αν μπορούσατε να τα βρείτε όλα μαζί στο ίδιο σημείο πώλησης όπου εξιδεικευμένοι επαγγελματίες που τους γνωρίζετε και τους εμπιστεύεστε θα μπορούσαν να σας εξηγήσουν πώς λειτουργούν.

Αυτά ακριβώς σκέφτηκε και ο Γιάννης Σακελλαράκης, ο εμπνευστής και δημιουργός του DON Barber & Groom και πήρε την απόφαση πριν από πέντε χρόνια να δημιουργήσει, μαζί με τον αδερφό του Μάριο Σακελλαράκη και επιχειρηματικό συνοδοιπόρο του, μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων αντρικής περιποίησης, που να ικανοποιεί τις ανάγκες όλων των πελατών του DON Barber & Groom και όχι μόνο. Και από εκείνη τη στιγμή τα δύο αδέρφια ξεκίνησαν ένα δημιουργικό ταξίδι αναζήτησης στον κόσμο της αντρικής ομορφιάς. Μια συναρπαστική περιπέτεια με πολλή έρευνα και ακόμα περισσότερες δοκιμές αλλά και με δυνατές συνεργασίες με κάποιους από τους πιο σημαντικούς ειδικούς της αντρικής κοσμετολογίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

DON HUMANHOOD

 

Και σήμερα, με πολλή χαρά και περηφάνεια λανσάρουν την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων αντρικής περιποίησης DON HUMANHOOD. Τη σειρά που δημιουργήθηκε για τον σύγχρονο άντρα, που αγαπά και προσέχει κάθε πτυχή του εαυτού του. Η DON HUMANHOOD επέλεξε τα βασικά συστατικά των προϊόντων να προέρχονται από τη φύση, για να αισθάνεστε πιο οικεία και να έρχεστε μέρα με τη μέρα ακόμα πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά είστε, ένα κομμάτι αυτής.

Σας περιμένουμε λοιπόν στο DON Barber & Groom για να γνωρίσετε από κοντά τα DON HUMANHOOD! Τόσο απλά, τόσο όμορφα!