ΜΟΔΑ & ΣΤΥΛ

ΤΑ HAIR FASHION TRENDS ΓΙΑ ENAN ΣYΓΧΡΟΝΟ ΑΝΤΡΑ!

ΤΑ HAIR FASHION TRENDS ΓΙΑ ENAN ΣYΓΧΡΟΝΟ ΑΝΤΡΑ!

Τις τελευταίες εβδομάδες ο κόσμος της μόδας έχει αναβιώσει στιγμές προ covid περιόδου! Οι fashion weeks στις πόλεις της μόδας, όπως το Παρίσι ή το Μιλάνο, έχουν λάβει χώρα και τα νέα trends για το 2023 έχουν κάνει την εμφάνισή τους στις πασαρέλες.

Τα fashion weeks για όλους τους δημιουργούς λειτούργησαν ως πηγή έμπνευσης για κάθε σύγχρονο άνδρα εκεί έξω που αγαπά και προσέχει τον εαυτό του! Φυσικά η ομάδα του DON Barber & Groom ξεχώρισε τις λεπτομέρειες από τα fashion shows που έκαναν τη διαφορά. Αυτές οι λεπτομέρειες δεν θα έμελλε να ήταν κάτι πέρα από το hair styling που επέλεξαν τα μεγαλύτερα fashion houses!

Συγκεντρώσαμε εδώ τα 4 hot trend hair styles που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα τους επόμενους μήνες.

Τα ‘00s επέστρεψαν

Οι πρωταγωνιστές της σεζόν είναι όσοι τολμήσουν να κάνουν το extreme look στα μαλλιά τους! Μακριά μαλλιά, κοντό καρέ και ίσως με κάποιες αφέλειες, θα δώσουν το aesthetic των ‘00s. Φυσικά τα γένια σε οποιοδήποτε μήκος και σχέδιο θα παρουσιάσουν τον τύπο σας! Αυτά σε συνδυασμό πάντα με το total fashion look σας, που δεν μπορεί να είναι άλλο από τα σκούρα τζιν και το layering. Το στυλ σας θα απογειωθεί!

 

Romance is here

Τα εμπριμέ ρούχα και τα floral patterns είχαν την τιμητική τους στις πασαρέλες! Αυτό που ταιριάζει απόλυτα με το στυλ είναι οι μικρές περιποιημένες μπούκλες, οι φράντζες και φυσικά τα κοντά περιποιημένα γένια!

Don Barber & Groom

 

Bold is your new type

Από τις fashion πασαρέλες δεν έλειψαν τα έντονα χρώματα που ανέβασαν την διάθεση όλων! Η πιο fun και μοντέρνα εκδοχή των shows έδωσε έμφαση στη λεπτομέρεια των μαλλιών προτείνοντας μεσαίου μήκους κουρέματα, μακριές μοϊκάνες και μπροστινές αφέλειες. Η μοντέρνα αυτή διάσταση θα δώσει μια διαφορετική κίνηση στο look σας!

 

Minimal as always

Τα big fashion houses όπως η Prada, προτίμησαν να ακολουθήσουν τις minimal γραμμές! Αυστηρά κοντά μαλλιά, φράντζες στο πλάι και μαλλιά σα να έχεις βγει μόλις από το μπάνιο ήταν οι συντεταγμένες που ακολούθησαν οι μεγάλοι οίκοι! Αδιαμφισβήτητα προσδίδουν ένα κύρος, μια κομψότητα και με έναν minimal τρόπο ακολουθούν τις απλές γραμμές ρούχων που προτείνουν οι μεγαλύτεροι fashion experts! Το πρόσωπο επιβάλλεται να είναι πεντακάθαρο και η επιδερμίδα να είναι λεία!

DON Barber & Groom

 

Τα νέα hair trends οφείλουμε να πούμε πως είναι ποικίλα! Το βέβαιο είναι πως η έμπειρη ομάδα του DON είναι έτοιμη να σας περιποιηθεί και να φροντίσει να δημιουργήσει το look που φαντάζεσθε εσείς στον εαυτό σας!