ΜΟΔΑ & ΣΤΥΛ

DIRTY LAUNDRY: ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ «ΒΑΣΙΚΑ»

Dirty Laundry: Τα τέλεια «βασικά»

ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΜΟΔΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ. ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ «IN» ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ «OUT» ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ.

Το στυλ, ωστόσο, είναι ένα διαφορετικό θέμα. Παρά τους γρήγορους ρυθμούς της μόδας, υπάρχουν κάποια βασικά ανδρικά ρούχα – το κλασικό άσπρο πουκάμισο, το κασμιρένιο πουλόβερ, μία καλοσχεδιασμένη φόρμα-παντελόνι, ένα άνετο φούτερ με κουκούλα ή ένα casual παντελόνι chinos – που δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα κανενός. Αυτά είναι που θα σας κρατήσουν πάντα άνετο και κομψό, ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου.

Στο DON υποστηρίζουμε το αξίωμα ότι “το απλό δεν χρειάζεται να είναι βαρετό”. Και όταν πρόκειται για ανδρικά ρούχα που συνδυάζουν την απλότητα, την άνεση και το στυλ, κανείς δεν το κάνει καλύτερα από τη Dirty Laundry! Από την ίδρυση του brand το 2016, τα πιο μαλακά και από μπαλάντα του Drake modal essential t-shirts τους έχουν γίνει ο νέος εθισμός μας. Γι’ αυτό και είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που από το τέλος του 2020 φιλοξενούμε το πρώτο με την νέα του μορφή, ειδικά σχεδιασμένο Dirty Laundry corner, στο κατάστημά μας με μια επιλεγμένη γκάμα από τα αβίαστα κομψά, άριστης ποιότητας ρούχα τους.

Με ιστορία που ξεκινά πριν από 35 χρόνια με την παραγωγή, εισαγωγή και χονδρική πώληση υφασμάτων, η δεύτερη γενιά που διαχειρίζεται σήμερα το brand Dirty Laundry έχει θέσει ως στόχο τη δημιουργία ρούχων που ξεχωρίζουν για την “ήρεμη δύναμη” της απλότητάς τους, το design και τις προσεγμένες λεπτομέρειες, ενώ δημιουργούνται με απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.