ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & GROOMING

ΤΟ DON BARBER AND GROOM ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ HAIRFEST BOOTCAMP 2022!

Το DON Barber and Groom συμμετείχε στο Hairfest Bootcamp 2022!

Το HAIRFEST BOOTCAMP, ένα από τα μεγαλύτερα barber event πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 27.11.22. Φυσικά από το event αυτό δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η ομάδα του DON Barber and Groom.

Τι είναι το HAIRFEST;

Το H A I R F E S T είναι ένας θεσμός που δημιουργήθηκε από ανθρώπους του χώρου. Είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά φεστιβάλ της Ελλάδας που οι καλεσμένοι του είναι Έλληνες κομμωτές και barbers αλλά και παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες. Το HAIRFEST δίνει γνώσεις επαγγελματικού επιπέδου και συμβουλεύει το κοινό του για την καλύτερη δυνατή του εξέλιξη. Τα επιμέρους events/σεμινάρια είναι το HAIRFEST EXPERIENCE, το HAIRFEST BOOTCAMP, το HAIRFEST DIAMONDS και το HAIRFEST BUSINESS.

 

Στο HAIRFEST BOOTCAMP 2022 το DON έδωσε το παρόν, ενώ ταυτόχρονα ως ομάδα είχαμε τη χαρά να δούμε τον δικό μας Barber Specialist, Γιάννη Σακελλαράκη, επι σκηνής. Ένα ολοήμερο event που συνδυάζει την επαγγελματική προσέγγιση προς τον πελάτη και την τεχνική. Ένα event εκπαιδευτικής φύσεως και πηγής δημιουργικότητας.

Λίγα λόγια για το event…

Σε κάθε event συμμετέχουν καλεσμένοι επαγγελματίες από Ελλάδα και Κύπρο, ενώ υπάρχει ένας ξεχωριστός καλεσμένος της κοινότητας παγκοσμίου φήμης. Αυτή τη φορά 13 Έλληνες μοιράστηκαν μαζί μας τα μυστικά της εξέλιξής τους αλλά μας παρουσίασαν και τεχνικές του επαγγέλματος. Στο φετινό HAIRFEST BOOTCAMP  ο ξεχωριστός καλεσμένος της παγκόσμιας κοινότητας του Barbering ήταν ο Josh Lamonaca, ο οποίος θεωρείται από τους κορυφαίους εκπαιδευτές στον κόσμο με δύο διεθνή βραβεία (2017 και 2018).

 

Ο Γιάννης Σακελλαράκης έλαβε μέρος στην ενότητα Barber Talk Show του HAIRFEST BOOTCAMP, μαζί με τον Γιώργο Πάσσο και τον Χρήστο Παπαγεωργίου, όπου προσέγγισε κυρίως την ενότητα της εξυπηρέτησης πελατών, καθώς η χρόνια εμπειρία του είναι το πιο δυνατό case study που μπορεί να προσφέρει.

Σχολίασε χαρακτηριστικά πως ήταν μια εξαιρετική οργάνωση, διεθνούς επιπέδου με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια. Μια επαγγελματική δουλειά και προσέγγιση απ’ όλους τους συναδέλφους που δούλεψαν επί σκηνής. Πολλά συγχαρητήρια στον διοργανωτή και εμπνευστή του event Γιώργο Χιντασέλι και την ομάδα του που με σταθερά βήματα αναβαθμίζει τον κλάδο μας.

Μέσα από τα μάτια της ομάδας!

Οι εντυπώσεις της ομάδας μας ήταν:

“Το event του HAIRFEST ήταν μια εμπειρία εξέλιξης, που σε γεμίζει δημιουργικότητα. “,

-  “Ήταν αυτό που πραγματικά χρειαζόμασταν! Πρόσφερε την απόλυτη ανανέωση. Εξ ολοκλήρου εντυπωσιακό, από την αρχή μέχρι το τέλος. Φύγαμε με νέες γνώσεις και είμαστε έτοιμοι να τις υλοποιήσουμε.”,

-  “Μια έμπνευση και ώθηση για την ολοκλήρωση του οράματος που έχει ο καθένας μας.”,

– “Το event μας έδωσε παραπάνω ώθηση για παραγωγικότητα και δουλειά.”

– “Εξαιρετική διοργάνωση που ανταγωνίζεται επάξια διοργανώσεις εξωτερικού. Αναζωπύρωση δημιουργικότητας και εξέλιξη, ανταλλαγή πληροφοριών. Όλα αυτά τα εισπράξαμε!”

Εμείς δίνουμε ραντεβού στο επόμενο HAIRFEST και μαζί σας στα σαλόνια μας!